Идеи за прически

Рак на кожата Меланом - симптоми, профилактика и превенция

Какво е меланом?
Меланомът е вид рак на кожата, който не е толкова често разпространен като другите видове кожен рак, но е най-сериозният. Той може да засегне само кожата, но също така има вероятност да се разпространи и към органите и костите. Както при всички видове рак, меланомът се лекува най-лесно, когато е открит навреме.

Каква е причината за развитие на меланом?
Най-рисковият фактор за развитието на този карцином на кожата е прекомерното излагане на слънце. Радиацията на слънчевите лъчи кара обикновените клетки да мутират и да стават анормални. Тогава започва един бърз и неконтролируем процес на делене на тези анормални клетки, които постепенно атакуват тъканите около тях.
Опасното при меланомът е, че различните образувания могат да се свързват помежду си при растежа. Необичайните и нетипични на вид бенки повишават риска от получаването на рак на кожата.

Карцином на кожата меланом

Нови прически със сплетена коса

Вечно модерните сплетени прически отново са хит за лято 2013

Романтичните прически със сплетена коса на плитки са идеалните прически за лятото. Спасяват от летните жеги дамите с дълга коса и изглеждат толкова красиво и елегантно. Можем да ги носим като ефектни прически за ежедневието или атрактивни прически за специалните моменти.

Разгледайте нови прически – добри идеи от световната мода за прически със сплетени коси от дефилетата за пролет-лято 2013

Сплетена коса 2013

Звездният дух в бутилката на новите маркови парфюми

Използването на маркови парфюми е нещото, което може да направи щастлив всеки човек. Разбира се, някой предпочитат такива на утвърдени дизайнери, а други на любими техни известни личности от шоубизнеса и всички други сфери на обществения живот. Много често големите звезди успяват да се възползват от своята популярност и създават много добри и печеливши серии маркови парфюми.

Тийн звездата Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт са сред най-новите членове на артистите, които се впускат в парфюмерийния бизнес. Все още ефектът от това им начинание се очаква, но пък Риана и Джей Зи само преди няколко месеца буквално подпалиха света със своите нови аромати.
Но нека се съсредоточим върху няколко ВИП личности, които също се включиха в създаването на маркови парфюми и имената им са изписани със златни букви върху кристалните шишенца.

Маркови парфюми Тейлър Суифт Wonderstruck

Професионален грим

Ако търсите идеи за Професионален грим, не пропускайте предложенията на YSL, Armani, Clarins, Artdeco и Estee Lauder.

В темата ще намерите 5 свежи идеи за гримиране с акцент на очите, които може да използваме като парти грим за бала или вечерен грим за специалните поводи.

Макиажите са направени с гримове от новите колекции за пролет 2013 на Ив Сен Лоран, Джорджо Армани, Кларинс, Артдеко и Есте Лаудер.

YSL Arty Stone
Луксозен грим от Ив Сен Лоран със загадъчен поглед и страстни устни. Прекрасен вечерен макиаж с много цвят и настроение, идеален за специалните моменти. Очите са гримиранни в преливащи тонове синьо и розово. Лицето блести със сияен тен. Скулите са подчертани с ярък розов руж. Устните имат наситен тъмен цвят в лилаво-червеникав нюанс и лъскав ефект.

Професионален грим от Ив Сен Лоран - Луксозен грим YSL Arty Stone

Панталони 2013

Летни панталони 2013 Модерни Панталони 2013
Модни дамски панталони за пролет-лято 2013

- летни панталони с принтове
- широки панталони с басти
- 3/4 панталони до кокалчето
- тесни панталони по тялото
- елегантни панталони райе
- черно-бели панталони на квадрати
- вечерни панталони в метални цветове
- секси къси панталони
- дамски бермуди за лятото
- летни дънки

Практични и удобни панталоните са неизменна част от гардераба ни всеки сезон. Разгледайте модерни летни панталони, най-доброто от новите колекции на: Viktor & Rolf, Blumarine, Altuzarra, Badgley Mischka, Giorgio Armani, Escada, roccobarocco, Isabel Marant, Elie Saab, Louis Vuitton, Michael Kors, Just Cavalli и др.

Украса на салати - снимки

Украса на салати Интересна украса на салати - снимки с атрактивна декорация за салати и предястия

- Рози от домати със сирене с листа от краставици
- Салата от грах с украса рози от домати и краставици
- Салата с колбаси декорирана с цветя от зеленчуци, шунка и яйца
- Салата Букет от рози, от различни колбаси и зеленчуци
- Салата Букет от лалета, от пълнени чери доматчета
- Зеленчукова салата, украса букет с репички
- Салата с яйца - декорация
- Декорация на салата с гирлянд от краставици и домати с маслини
- Салата Зайче с украса от варени яйца

Украса на храна за Великден

Украса на храна за Великден В темата ще намерите 6 страхотни идеи за украса на храна с варени яйца.

Декорациите са лесни за изпълнение, не отнемат много време, а изглеждат супер интересно. Идеални са за великденската трапеза

Може да ги използвате за украса на салати, ордьоври и всякакви блюда за Великден или след празника, ако се чудите какво да правите с останалите великденски яйца

Популярни публикации