Идеи за прически

Звездният дух в бутилката на новите маркови парфюми

Използването на маркови парфюми е нещото, което може да направи щастлив всеки човек. Разбира се, някой предпочитат такива на утвърдени дизайнери, а други на любими техни известни личности от шоубизнеса и всички други сфери на обществения живот. Много често големите звезди успяват да се възползват от своята популярност и създават много добри и печеливши серии маркови парфюми.

Тийн звездата Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт са сред най-новите членове на артистите, които се впускат в парфюмерийния бизнес. Все още ефектът от това им начинание се очаква, но пък Риана и Джей Зи само преди няколко месеца буквално подпалиха света със своите нови аромати.
Но нека се съсредоточим върху няколко ВИП личности, които също се включиха в създаването на маркови парфюми и имената им са изписани със златни букви върху кристалните шишенца.

Маркови парфюми Тейлър Суифт Wonderstruck

Тейлър Суифт е млада и изгражда свой собствен стил в музиката. Започва от звучене в стил поп и постепенно достига до звученето на Тейлър. Феновете и са изумени и винаги когато се заговори за нов сингъл, те го очакват с нетърпение. Но младата звезда не спира само с музиката... Тя омагьосва и със своите маркови парфюми, носещи в себе си сладките тонове на фрезия, зелен чай, ябълков цвят и букет от аромати на плодове. Младежко, жизнено и неповторимо, точно както и музиката ѝ. Може би вие също тръпнете в очакване? Има защо!

Маркови парфюми Джъстин Бийбър Girlfriend

Джъстин Бийбър също е една изумителна млада звезда, която кара всички тийнейджърки да крещят от възторг при всяка негова поява, независимо дали на живо или пред малкия екран. Неговата личност се просмуква във всяка една капка от неговата серия маркови парфюми. Ароматът ли? Той не е никак загадъчен и скромен, а по-скоро е изключително закачлив и примамващ. Нотките на мандарина, ягода, жасмин, кайсиев нектар и мускус са екстровертни, като изтънченият тийн красавец

Маркови парфюми Дженифър Анистън Lolavie

„Приятелката“ Дженифър Анистън е идеалната калифорнийска жена. Това се отнася и за нейните маркови парфюми. Личността на американската актриса е изцяло представена в новата й серия – чувствена, свежа и оптимистична. Лимон, розова вода, виолетки и сандалово дърво са сякаш уловен в бутилка „летен слънчев ден на плажа“ или „сън в лятна нощ“. Всичко това не може да бъде описано, то задължително трябва да се изпита.

Маркови парфюми Кат Вон Ди Sinner

Кат Вон Ди в живота е и светица и грешница. Точно този уникален талант тя превръща в изкуство и в нейните нови маркови парфюми. Кат Вон Ди Saint има богат аромат на сладка ванилия, карамел и цветя, докато Sinner има опияняващ портокалов цвят, жасмин, пачули и мускус.

Маркови парфюми Лейди Гага Fame

Лейди Гага е толкова противоречива личност, но дали стилът и е отразен в нейните парфюми? Да, те също като нея са жадни за слава. Само няколко капки са достатъчни, за да разберете че обожавате тези маркови парфюми. Ароматът им е едно усещане за беладона, тамян, мед и тигрова орхидея. Как ще се развият с времето? Можете да узнаете само ако ги опитате...


1 коментар :
  1. Да моят любим парфюм e The Key ляла ми го изпрати още като излезе и оттогава насам си го ползвам редовно и се надявам като свърши пак да ми изпрати :)

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации