Идеи за прически

Мода пролет-лято 2013 Черно и Бяло

Съчетанието черно и бяло е класика, която присъства в модата всеки сезон, но за пролет-лято 2013 тази цветова комбинация се очертава като една от водещите модни тенденции

Новите колекции буквално преливат от черно-бели дрехи, обувки и аксесоари, което е чудесно, защото едва ли има по-лесен начин за атрактивни модни комбинации. Освен това съчетанието черно-бяло е много практично и подходящо за облекло във вякакви стилове, за всякакви поводи.

В темата ще видим как са съчетани двата основни цвята в модата за новия сезон и какви черно-бели дрехи предлагат дизайнерите за пролет-лято 2013

Мода пролет-лято 2013 Черно и Бяло
Elie Saab, Chanel, Diane von Furstenberg

Черно долу – Бяло горе
Това съчетание идеално прикрива проблемните зони на тялото.

Ако предпочитате елегантни ежедневни дрехи изберете чер панталон с тесни крачоли и атрактивен топ за горната част или дълга черна пола с бяла блуза:

елегантни дамски дрехи в черно и бяло
Valentino, Ralph Lauren, Jason Wu

Широк черен панталон с тишърт и спортно бяло яке или разкроена черна пола с атрактивна черно-бяла блуза, за почитателките на ежедневни дрехи в спортен стил

ежедневни дрехи спортен стил в черно и бяло
Disel Black Gold, Jil Sander, Celine

Бяло сако
Универсалното бяло сако се съчетава идеално в аутфит за всякакви поводи. Носете го с къса черна пола и бяла риза за офиса, с черен панталон и топ за освежаване на тоалета или с черно-бяла рокля за по-елегантна визия:

бяло сако в съчетание с черна пола, панталон или черно-бяла рокля
Zero Maria Cornejo, Antony Vaccarello, Narciso Rodriques

Черна кожа
За разлика от предния сезон, когато черното доминираше (вижте черни кожени дрехи), за пролет-лято 2013 черната кожа е комбинирана с бяло. При това далеч не е задължително облеклото да е изцяло от кожа, както беше през миналия сезон. Опитайте съчетания с рокля, пола или панталон от черна кожа с черно-бял джемпър или бяло спортно сако:

Кожени дрехи в черно и бяло, модерни за пролет-лято 2013
Alexander Wang, Chanel, 3.1 Phillip Lim

Черно-бели Рокли
Контрастното съчетание черно и бяло е идеална цветова комбинация за елегантни ежедневни рокли (сн.1). Изглежда много стилно за вечерни тоалети и официални рокли (разгледайте снимки с нови модели в линковете)

модерни рокли в черно и бяло пролет-лято 2013
Rolend Mouret, Giles, Miu Miu

Черно-бяло Райе
В някои от новите колекции виждаме черно-бяло райе в различни варианти. Може да изберем раиран костюм с дълъг или къс панталон, ефектна блуза с хоризонтални ленти или ефирна лятна рокля на райе.

Като правило вертикалните ленти удължават оптически, а хоризонталните разширяват, имайте това предвид, когато избирате раирани дрехи.

Модерни дамски дрехи пролет-лято 2013 Черно-Бяло Райе
Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Michael Kors

Черно-бяло Каре
За пролет-лято 2013 много дизайнери показаха карирани дрехи в черно и бяло, а големината на каретата варира от дребен пепит до огромни квадрати върху всякакви дрехи – рокли, поли, панталони, сака и цели костюми. Особено атрактивно изглеждат карираните аксесоари – чанти и обувки.

Модерни дамски дрехи пролет-лято 2013 Черно-Бяло Каре
Louis Vuitton

Черно-бели Принтове
В дамската мода за новия сезон има много красиви черно-бели флорални принтове, интересни щампи с геометрични фигури и дигитални шарки в черно и бяло.

Черно-бели принтове за дамска мода пролет-лято 2013
Michael Kors, Escada, Louis Vuitton

В заключение може да кажем, че контрастното съчетание Черно и Бяло е много модерно за новия сезон. Дизайнерите предлагат огромно разнообразие от черно-бели дрехи, обувки и чанти за пролет-лято 2013, остава само да си изберем.


Както винаги Хубава жена и този сезон ще ви предложи най-доброто от световната мода. Не пропускайте новите теми с модни тенденции пролет-лято 2013

Вижте още:
ЧАНТИ Тенденции пролет-лято 2013
Модерни Цветове пролет-лято 2013
Пачуърк идеи в модата за сезон пролет лято 2013
Прозрачни дрехи - секси тренд за дамска мода пролет/лято 2013
МОДА есен-зима 2012-2013

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации