Идеи за прически

Дългите ботуши – хит за есен-зима 2013

Ботушите с дължина около коляното са абсолютен хит в дамската мода за есен-зима 2013

Дизайнерите показаха невероятно разнообразие от дълги ботуши в различни стилове – от класически ботуши с изчистен дизайн и елегантни високи ботуши до модерните ботуши с открити пръсти и атрактивните платформи от козина.

Искате ли да разгледаме?

Дълги ботуши есен-зима 2013

7 идеи за Грим есен-зима

Тенденциите в грима за есен-зима предлагат добри идеи, с които да разнообразим визията си, а в темата ще видим седем от тях.

Идеи за грим есен-зима 2013
Визажистите на водещите брандове показаха много разнообразни макиажи по време на дефилетата за новия сезон, така че в модните тенденции има за всеки по нещо:

натурален грим с безупречна кожа за естествена визия, опушени очи в кафяво или сиво за ежедневието, драматичен грим с очна линия за специалните поводи,

интересни котешки очи, цветен грим с ярки сенки, подчертани устни с тъмни червила, грим с много руж в розово или оранжево и т.н. и т.н.

Разбира се някои от най-атрактивните макиажи са по-подходящи за сцената, отколкото за улицата, но не липсват и такива, които стават за масово носене. Вижте изобра на Хубава жена:

Дамски Палта тенденции есен-зима 2012-2013

Ако сте решили да инвестирате в ново палто за есен-зима 2012-2013 вижте какви са модните тенденции, кои стилове и цветове са на мода и какви палта показват дизайнерите за новия сезон.

Дамски палта Милитари стил
Tommy Hilfiger, Salvatore Ferragamo, Dries van Noten

Модерен Маникюр есен-зима 2012-2013

В поредната подборка от тенденции на Хубава жена ще намерите добри идеи за ноктите през новия сезон.

тенденции маникюр есен-зима 2013
Вижте кой маникюр е модерен за есен-зима 2012-2013 и какви цветове на лаковете показват дизайнерите.


И още: лесен Nail Art с ефектни нокти, интересен френски маникюр в няколко варианта.


Чудесни идеи за празничен маникюр, блестящи нокти, атрактивен металик, лунен маникюр и др.

Модерни Дамски Боти есен-зима 2012/ 2013

Ако трябва да отговорим с една дума на въпроса кои обувки са най-модерни за есен-зима 2012-2013, категоричният отговор е: боти

Дамските боти са абсолютен хит сред обувките за новия сезон. Те присъстват в колекциите на всички брандове с невероятно разнообразни дизайни, цветове и стилове за всеки вкус.

дамски боти на висок ток

Модно Шоу Victoria’s Secret 2012

Victoria’s Secret взриви нюйоркската сцена със зрелищен моден спектакъл, който по традиция се провежда в края на есента всяка година.

Ангелите на Victoria’s Secret - Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Миранда Кер, Кандис Суанепул, Даутцен Крус, Ерин Хийтъртън, Джордан Дън, Кара Делевин, Магдалена Фраковиак, Джоан Смолс и др. дефилираха с разкошното бельо на известната марка, за огромно удоволствие на отбраната публика.

Адриана Лима и Кандис Суанпоул

Модерни обувки есен-зима 2012/ 2013

В предишна тема видяхме част от модните тенденции за обувки есен-зима 2012/ 2013, сега ще продължим с още модерни обувки за новия сезон.

Дамските обувки в новите колекции са много разнообразни като стил, дизайн и цвят, струва си да им обърнем повече внимание.

В днешната подборка ще разгледаме някои от най-интересните дизайни за есен-зима 2012/ 2013 - модерни обувки според височината на тока и формата на подметката. Ще видим кои са горещите трендове при вечерните обувки, супер модерни златни обувки, атрактивни обувки с принтове и др.

обувки тенденции есен-зима 2012-2013

Популярни публикации