Идеи за прически

Красив маникюр за Хелоуин

Дизайн на нокти с декорация за Хелоуин
В днешната тема ще видим един красив маникюр за Хелоуин, дизайн на нокти с декорация за Хелоуин от колекцията на Ради Димитрова – чудесна идея за предстоящия празник.

Дизайнът представлява оранжев маникюр с изцяло лакирани нокти, върху които е направена ефектна декорация - комбинация от рисуване на ръка и печат на нокти.

Вижте какви материали са използвани:

Кралската сватба в Люксембург и булчинската рокля на Стефани

Великото херцогство Люксембург вдигна кралска сватба през изминалия уикенд. Тържествата започнаха в петък, когато престолонаследникът принц Гийом – бъдещ велик херцог на Люксембург и белгийската графиня Стефани дьо Ланоа, сключиха граждански брак. На пищната църковна церемония, провела се на следващия ден, присъстваха представители на световната аристокрация, политическия и културен елит и много изтъкнати личности.

Кралска сватба в Люксембург

Модни Прически есен-зима 2012-2013

За есен-зима 2013 отново са на мода прическите с естествена визия.

На дефилетата за новия сезон фризьорите показаха: секси прически с вълнисти коси и прически на пластове в различна дължина, ретро прически и коси с много обем, стилни прически с кок и конска опашка, интересни прически с плитки, романтични прически updo с усукани кичури, модерен стайлинг с ефект “мокра коса“ и атрактивни прически с аксесоари.

Какви са модните тенденции за коса есен-зима 2012-2013 и кои цветове са на мода, видяхме в предишната тема. Сега ще продължим с още идеи за прически от световния моден подиум.

Вижте кои са горещите трендове при прическите за новия сезон в подборката на Хубава жена:
Модни прически есен-зима 2013 вълниста коса

Популярни публикации