Идеи за прически

25 звездни рокли от Еми

Звездни рокли от Еми 2012
Червения килим на 64-те телевизионни награди “Еми“ се превърна в пищен моден спектакъл с невероятно красиви рокли.

Звездите от малкия екран дефилираха в целия си блясък, облечени в дълги рокли от дизайнери като: Zac Posen, Jason Wu, Monique Lhuillier, J. Mendel и др.


Вижте подборката на Хубава жена с 25 звездни рокли, най-доброто от наградите Еми 2012:

6 Топ Тенденции за Обувки есен-зима 2012/ 2013

Модата при дамските обувки за новия сезон е изключително пъстра, струва си да разгледаме подробно. Дизайнерите показаха голямо разнообразие от цветове, стилове и форми в новите си колекции от есенно-зимни обувки, боти и ботуши.

В поредица от теми ще видим какви са модните тенденции за обувки есен-зима 2012/ 2013, ще разгледаме някои от най-атрактивните дизайни и ще видим кои са горещите трендове при дамските обувки, боти и ботуши за новия сезон.

Обувки есен-зима 2013

Тенденции за Коса есен-зима 2012-2013

Ако търсите нова прическа или искате да смените цвета на косата си през новия сезон, вижте какви тенденции се очертават при косите за есен-зима 2012-2013.

В подборката на Хубава жена ще намерите някои, надявам се добри идеи: модни прически, модерни цветове и горещи трендове, с които да рознообразим визията си през новия сезон.

Започваме с няколко идеи според дължината на косата:

Дълга коса есен-зима 2013
Този сезон са модерни вълнисти прически с естествена визия и повече обем. Брандовете масово показаха прически с обемни, ефирни коси на дефилетата за есен-зима 2012-2013, за разлика от предни години, когато като че ли правите и чупливи коси бяха по равно.

Дълга коса есен-зима 2013

Бърза Помощ за неподходяща козметика

В стремежа си да сме красиви неволно правим грешки, понякога с много неприятни последствия. Разбира се, че козметичните продукти помагат да поддържаме кожата млада и красива, но ако използваме неподходяща козметика ефекта е обратен.

Случва се кожата да се възпали от маска за лице, която уж трябва да ни разкраси или крема, който струва цяло състояние, дава алергична реакция. Да не говорим за досадните пъпки, които се възпаляват след изстискване и се налага да ги прикриваме дълго време.

В днешната тема ще намерим решения за тези проблеми, вижте:
Бърза помощ за неподходяща козметика

козметични трикове

Популярни публикации