Идеи за прически

7 идеи за Грим есен-зима

Тенденциите в грима за есен-зима предлагат добри идеи, с които да разнообразим визията си, а в темата ще видим седем от тях.

Идеи за грим есен-зима 2013
Визажистите на водещите брандове показаха много разнообразни макиажи по време на дефилетата за новия сезон, така че в модните тенденции има за всеки по нещо:

натурален грим с безупречна кожа за естествена визия, опушени очи в кафяво или сиво за ежедневието, драматичен грим с очна линия за специалните поводи,

интересни котешки очи, цветен грим с ярки сенки, подчертани устни с тъмни червила, грим с много руж в розово или оранжево и т.н. и т.н.

Разбира се някои от най-атрактивните макиажи са по-подходящи за сцената, отколкото за улицата, но не липсват и такива, които стават за масово носене. Вижте изобра на Хубава жена:


#1

Лек грим в графитено сиво



Лек грим в графитено сиво

Гримьорите на Diane von Furstenberg дават добра идея за всички дами които предпочитат пестелив грим. В техния макиаж е поставен акцент на очите, които са гримирани със сенки в графитено сиво върху горния клепач, спирала и черен молив в основата на миглите. Останалата част от лицето е без грим, а устните имат натурален цвят.

#2

Сочни устни и румени бузки



Грим с румени бузи Michael Kors

Гримът с повече руж по бузите е модерен през последните няколко сезона, а визажистите на Michael Kors го показват за есен-зима 2013 в наситено розово, комбинирано с ярко червило на устните. Ако ви харесва подобна визия, може да използвате идеята като свеж ежедневен грим през студените месеци.

#3

Грим с очна линия



Грим с очна линия Ralph Lauren

Ralph Lauren този сезон заложи на класиката в грима. Ако харесвате котешки очи, опитайте идеята на неговите гримьори – леко издължена очна линия, поставена върху горния клепач. Лицето има сияен тен, веждите са натурални, а устните с бледорозов глос. Макиажът може да се използва и като ежедневен грим за офиса или вечерен грим за специалните моменти.

#4

Черен грим с драматичен ефект



Черен драматичен грим Lanvin

Гримьорите на Lanvin показват за есен-зима 2013 драматичен грим със силен акцент на очите, при който върху горните клепачи и над тях е очертано с плътна черна линия, силно изтеглена навън. Останалата част от лицето е без грим. Устните са с натурален цвят. Може да опитате такава супер модерна визия, ако харесвате силен грим.

#5

Атрактивни Котешки очи



Грим котешки очи Giorgio Armani

Giorgio Armani представи един от най-интересните макиажи за сезона, с атрактивни котешки очи. В този грим долния клепач и половината на горния са гримирани в преливащо тъмносиво и черно, а в средата на горния клепач и по ръба на окото има ефектна бяла линия. Може да опитате, ако искете нещо по-различно през новия сезон.

#6

Цветен Грим Металик



Грим цветен металик Roberto Cavalli

Ако харесвате грим с повече цвят и бляскави метални сенки вероятно ще ви допадне идеята на Roberto Cavalli. Неговите гримьори този сезон съчетават лилаво, зелено, кафяво и златисто в атрактивен цветен грим с акцент на очите. Останалата част от лицето е без грим, а веждите са натурални и леко подчертани.


#7

Златист вечерен грим



Златист грим Christian Dior

Гримьорите на Christian Dior дават страхотна идея за вечерен грим в златисто, който е много подходящ за предстоящите празници Коледа и Нова година. В техния изключително елегантен макиаж горният клепач на окото е гримиран в светлозлатисто, над което са поставени по-тъмни бронзови сенки в оранжево-кафяв нюанс. Лицето сияе със златистия си тен, скулите са леко подчертани, а натуралния цвят на устните е подсилен с глос.



Видяхме 7 страхотни идеи за грим, които може да опитаме за повече разнообразие през новия сезон. Лично аз ще изпробвам някои от тях, а вие?

Вижте още:
съвети за гримиране

Грим за очила с диоптър


5 грешки в грима състаряват с 10 години
уроци за гримиране

Елегантен парти грим


Коледен грим в зелено и златно


Подчертайте красотата на очите си


идеи за грим

9 идеи за Парти Грим

1 коментар :
  1. Много хубав грим, за съжаление повечето българки ползват по-евтина козметика,

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации