Идеи за прически

Хороскоп за 2011

Вижте какво ще ви донесат звездите през новата 2011

хороскоп 2011

Овен
През първата половина на годината може да се наложи да решавате някои проблеми в професионален план. Все едно – ще се справите отлично.
В личен план 2011 обещава на Овните сполука. Ако сте сам може да намерите голямата любов точно през тази година.
За овните няма да има финансови проблеми и загуби

Телец
Телците ще се наслаждават на прекрасен етап от живота си практически през цялата година.
Някои от тях ще получат повишение в службата. Ще се радват на хармоничен семеен живот и подкрепата на приятелите си. Възникналите финансови проблеми ще бъдат решени в течение на годината.

Близнаци
Добра година за близнаците. Възможни са промени в кариерата и ръст на доходите.
В средата на годината внимавайте повече за здравето си.

Рак
Всички усилия, положени през 2010 ще дадат плодове още в началото на 2011.
През тази година плановете ви ще се осъществят. Ще се открият нови възможности. Ще се запознаете с нови хора, които ще се окажат важни за вас и които ще ви отворят врати за нови начинания.

Лъв
Романтични срещи и любовни трепети очакват лъва през 2011. Годината е много благоприятна за сватба. Съветваме ви да се храните правилно и да спортувате, за да избегнете някои здравословни проблеми. 2011 ще донесе повишение в службата за някои лъвове. Към средата на годината ще се радвате на успехи и може да отдъхнете. Подарете си незабравима отпуска.

Дева
Финансова стабилност за Девата през тази година. За семейните деви, животът ще си тече в обичайният ритъм. Възможно е да възникнат леки здравословни проблеми в началото на годината за някои от родените под този знак. В професионален план ще се наложи да положите повече усилия, за да се изкачите в кариерата. Все пак, ако имате собствен бизнес доходите ви през тази година ще са повече, отколкото през предната.

Везни
Страхотна година за везните! Късметът ще ви споходи през тази година. Ще имате прекрасни отношения със семейството и приятелите си. В средата на годината пред вас ще се открие възможност за дълго мечтано пътешествие.

Скорпион
В началото на годината може да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Обърнете им внимание.
Възможно е да имате проблеми в семейството. Бъдете честен с партньора си, за да избегнете неприятностите и недорязуменията.

Стрелец
Добра година за Стрелците. За обвързаните в романтични връзки и за семейните 2011 ще донесе само приятни изненади. И все пак бъдете нащрек, може да възникнат финансови проблеми. Приятелите ще ви подкрепят. Някои стрелци ще получат повишение в службата.

Козирог
Финансиите ви ще са на същото ниво, както предната година. Възможни са проблеми в службата и някои семейни проблеми. Бъдете търпеливи, иначе ще претърпите неуспех. През цялата 2011 ще се радвате на много добро здраве.

Водолей
Фантастична година за Водолеите. Някои ще получат повишение в службата. В семейството ще се радвате на мир и хармония. Финансовите ви проблеми ще се решат. Без особени усилия ще решите и някои важни неща, свързани с недвижими имоти. През летните месеци е възможно да имате леки здравословни проблеми. Обърнете им внимание.

Риби
Много добра година за Рибите. Ще се радвате на добро здраве и щастие в личния живот. Влюбените риби дори може да встъпят в брак.
В началото на годината може да имате някои финансови проблеми. За някои годината ще завърши с повишение в службата.

И все пак съдбата на хората е в техните ръце, хороскопът за забавление.
Успешна 2011!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации