Идеи за прически

Идеи за косата през есента

Есента е чудесно време за промяна, защото никой не очаква експерименти в хладните, дъждовни дни на годината, но тъй като най-сигурният и бърз начин за смяна на имиджа е промяна на прическата, защо да не опитаме...

Вижте свежи идеи за косата през есента - нов цвят, нови прически, нов стайлинг от световната мода.

Рижа коса - абсолютният хит на сезона.
След като блондинките държаха лидерството почти година, с настъпването на есента ще са модерни по-тъмните цветове на косата- тъмнорус, кестеняв, дори черен. Сякаш в унисон с цветовете на природата безспорен хит при цвета на косата ще е рижото във всичките му оттенъци:




Рижото може да клони към червено за любителите на експериментите или към благородния блясък на медночервеното за почитателките на класиката. Освен това стилистите предлагат и чистия риж цвят без акценти или преходни нюанси:



Права коса – безспорната класика, която ще е с нас и през новия сезон.
На дефилетата много от дизайнерите предпочетоха да покажат колекциите си за есента именно с манекенки с прави спуснати коси.



На пръв поглед нищо ново под слънцето, но през този сезон модерната дължина на правите коси ще е средна (малко под раменете). Краищата на кичурите може да са на пластове.
Разбира се състоянието на косата ви трябва да е добро. За това си струва да се замислите за подхранващи маски и балсами, които да я възстановят след летните горещини.



Холивудска вълна


Ако правите коси ви се струват скучни или просто този вид прическа не подхожда на лицето ви, стилистите имат за вас още едно интересно предложение – ретро прически в стил 30-те и 40-те.



През тази есен холивудските вълни ще са едва забележими, меки и много женствени:



Ретро прически с обем


Топирани, високо вдигнати коси, меки рошави прически, високи кокове...



и през новия сезон стилистите обръщат поглед към ретро стиловете и предлагат на нашето внимание прически с полъха на ретро модата. В края на краищата подобни прически позволяват да експериментирате на воля с външността си без радикални последствия:



Супер гладки коси


Ако романтиката на ретро модата ви се струва твърде сладникава може да намерите своя по-агресивен стил в супер гладки прически за есента



Косите са прави, силно прилепнали към главата. С помощта на преса за изправяне на коса и различни козметични средства косата е гладка и лъскава:



Бретон


Прическите с бретони за новия сезон не са чак толкова много, но все пак ги има. Бретоните са на пластове, с равни краища или по-дълги и небрежни.



Могат да се съчетаят както с дълги коси, така и с къси подстрижки.




Още идеи за косата и нови прически:


Цвят на косата за есента


Къси Подстрижки


Как да изправим косата си професионално в домашни условия


Прически с аксесоари


Мъжки прически с бретон

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации