Идеи за прически

Как формата на гърдите определя женския характер

За пръв път открили, че формата на бюста оказва влияние върху женския характер в Испания през XVIII в. Гадаенето по женските гърди се превърнало в наука, наречена стерномантия.

Според италианският сексолог Пиеро Лорензони има 20 типа женски гърди. Вижте теста и определете какъв е вашият характер според формата и обема на бюста ви, мили дами. А вие, господа, може да разберете каква е приятелката или съпругата ви.

Как формата на гърдите определя женския характер






Дренки

:
Жените с такъв бюст имат чувствителен характер. Повече се доверяват на вътрешния си глас, отколкото на разума.
Домошарки са. Предпочитат бавния спокоен ритъм на живот. Силно привързани са към семейството.


Картофчета:
Жената-котка. Заобиколена е от поклонници. Сама избира. Чувства се добре само когато я обичат и я галят по козината.



Бутилчици

:
Собственичките на такъв бюст са разумни. Притежават логическа мисъл. Няма да се подведат по сантиментални чувства, но от чувство за дълг планини могат да обърнат.


Круши

:
Независима и малко истерична жената с такива гърди е склонна да провокира интриги и скандали. Бракът с ния гарантира бурен секс и артистично счупени чинии.


Кукички

:
Отношението към мъжете за нея е като риболова – който се закачи на кукичката повече няма да се измъкне. Собственичките на такъв бюст са умни, пресметливи, умеят да постигат своето.


Дини

:
Властна и целеустремена натура. Мъдра, умее да чака. Обича риска. Интересно и е да отнема мъжете от съперниците си.


Чинийки

:
Дамите с такъв бюст са злопаметни. Не забравят обидата и не прощават. Ако искате да бъдете с такава жена не я оставяйте да скучае. Скуката би я убила.


Чайничета

:
Тя може да се среща едновременно с няколко партньора и...да им е вярна.
В живота си зависи от мъжете и здраво се държи за всеки от тях.


Патладжани

:
Това е дама, приятна във всяко едно отношение. Весела, общителна, енергична животарка...всеки мъж с нея би се чувствал под чехъл.


Прасковки

:
Тя има чувствено тяло. В леглото поема инициативата. Може да бъде капризна, но е пасивна пред грубата мъжка сила.


Ябълки

:
Да доведеш такава жена до оргазъм е трудоемка задача. Затова пък тя обожава да доставя удоволствие на любимия си. Добра домакиня е.


Палачинки

:
Тя обожава сексуалните експерименти. Обича да доминира. Може да бъде агресивна и ревнива, но не проявява тези си качества върху партньора си.


Портокали

:
Такива жени имат горещ темперамент, който се разгаря с годините. Те разбират и чувстват мъжете. Помагат им да се разкрепостят и за достигнат до върха на удоволствието.


Ужилено от пчела

:
Обикновено дамите с такива гърди са спокойни и уравновесени. Става страшно обаче, ако я ядосаш. Като правило са верни на съпрузите си.
Обичат да домакинстват и да посрещат гости.


Чантички

:
Тя е взискателна към себеси и към другите. Не всеки може да свикне с това, но този мъж който я разбере и остане с нея ще се окаже на върха на блаженството.


Лисичи муцунки

:
Лисичката е умна и изпълнителна. Тя може да се приспособи към всеки мъж, така че бракът с нея е успешен. В леглото е изобретателна и главно - вярна.


Грейпфурти

:
Деликатна натура. Обажава съвършенството във всяко нещо. Тези дами обаче нерядко задълбават в самоанализ и пропускат важните неща в живота. Рядко поемат инициатива във взаимоотношенията с мъжете.


Уши на шпаньол

:
Не въздишайте така..дамите с подобен бюст са истински огън в секса. Обожават авантюрите. Поощряват проявата на мъжка инициатива.


Козичка

:
Притежателките на такъв бюст се считат за най-темпераментни и разкрепостени (в секса също). От тях се получават велики актриси и куртизанки.


Секс-бомба

:
В действителност тези жени са романтични. Вярват в чистата и светла любов. Отдават и се напълно и дълбоко страдат, когато тя си отиде.



Какво мислите, верен ли е теста?
Кой ли тип гърди ще е фаворитът на мъжете?

Вижте още за гърдите:

11 начина да увеличим визуално бюста си


6 секси неща, които трябва да имате в колекцията си бельо


5 начина за превенция рак на гърдата



Още за женския характер:

Характерът според любимия цвят


Зодията + Цвета на косата = Аромата


Характерът според любимите обувки

1 коментар :

Популярни публикации